István Péter

Bíró

István Péter

Bíró

BEMUTATKOZÁS

István Péter vagyok, 1967-ben születtem, jelenleg a családommal Szentesen élek. Különféle módon, de több, mint 35 éve foglalkozom lovakkal.

Ez idáig közel 200 fogathajtó verseny lebonyolításában vettem részt aktívan. 2007-től kezdődően vagyok nemzetközi fogatbíró, de mellette a nyerges sportok területén ló- és lovas oktatást is végzek.

Végzettségemet tekintve agrármérnök vagyok és közgazdász. Családi vállalkozásainkban dolgozom. Az egyik egy Eu akkreditációval rendelkező mezőgazdasági vizsgáló labor (növény-, talaj-, takarmány, termény-, stb. vizsgálatok végzése), a másik egy tanácsadó társaság (mezőgazdasági-, pénzügyi szaktanácsadás, könyvelés, pályázatkészítés, projektek menedzselése, lovasoktatás, versenybíráskodás, stb.). Alapvetően ezekben a cégekben végzem a munkáimat.

Ami a lovazást illeti, mindig is érdekelt a lovak képzése, tanítása. Ezért már régóta próbálok számomra fontos és nagy tudású lovas emberek közelébe kerülni, hogy tudjak tőlük tanulni és a módszereiket el tudjam sajátítani (a teljesség igénye nélkül: Monspart Gábor, Némethy Bertalan, Eitan Beth-Halachmy, dr.Robert Miller, stb. ). Azt gondolom, hogy ezen ismeretek birtokában lehet csak felelősségteljesen bírálni, tanítani.