Katona Balázs

Versenyiroda

Katona Balázs

Versenyiroda
+36 70 704 5979
katonairoda@gmail.com

BEMUTATKOZÁS

Katona Balázs vagyok, Győrben születtem, jelenleg már Lajosmizsén élek feleségemmel és kislányommal. A lovak iránti érdeklődés gyermekkoromban nehézkesen, félelemmel indult, de rövid időn belül határtalan érdeklődéssé alakult. Családi indíttatásból a fogathajtás vonzotta a figyelmemet, amely családi versenyzésben teljesedett ki. Érdeklődésemet nem csak a lovakkal való munka, hanem „az asztal túl oldalán” történő események is vonzották. Ennek okán kerültem kapcsolatba a versenyek kiértékelésével, amely 2008-ban Magyarországon a legelső fogathajó akkreditált versenyirodai képzéssel indult hivatalosan. Azóta

több mint 150 versenyen vettem részt az ország több részén, mint versenyiroda, valamint sikeresen teljesítettük a felkérést kollégámmal,

amely a „C” kategóriás akkreditált versenyirodák képzését és vizsgáztatását foglalta magában. Az eltelt néhány év alatt lehetőségeim szerint sikeresen szereztem meg kiemelt III-ad osztályú bírói, valamint III-ad osztályú pályaépítői minősítésemet. A legfőbb érdeklődés még mindig a versenyiroda maradt.

Az utóbbi években családom érdeklődése is a fogathajtó versenyek felé fordult, amelyek körülölelik mindennapjainkat, így legnagyobb segítőtársam, a feleségem is sikeres akkreditált versenyirodai vizsgát tett és rendkívüli segítséget nyújt az adminisztráció terén. Közösen volt lehetőségünk dolgozni több nagy múltú versenyen, de szintúgy kis baráti megmérettetéseken is. Értékelhettünk egy Országos „C” kategóriás Bajnoki Döntőt Zsanán 2013-ban, amely sikeresen zárult.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ismét részese lehetek az ország legjobb „C” kategóriás kettesfogathajtóinak küzdelmének idén 2015-ben Zalalövőn.

Megpróbálok továbbra is munkámmal és szolgálatkészségemmel a lehető legnagyobb segítségére lenni a mindenkori alap zsűrinek, a rendezőknek, de legfőképp a fogathajtó sportbarátoknak!